Wat wil je aanvragen?

01

online thuiswerk check
voor 1 tot 25 personen

→ Lees verder

02

online thuiswerk check
vanaf 25 personen

→ Meer informatie

03

online thuiswerk check
bedrijfsrapportage

→ Lees meer

04

online thuiswerk check
in eigen portal

→ Ontdek meer

Online thuiswerk check aanvragen tot 25 personen

online thuiswerk check tot 25 deelnemers

Deze versie is er voor wie snel aan de slag wilt. Geschikt voor individuele ZZP’ers tot kleine bedrijven met maximaal 24 personen. U vraagt de online check aan, maakt via inlog gebruik van onze portal, krijgt na het voltooien een persoonlijk certificaat & persoonlijk rapportage én krijgt toegang tot onze kennisbank met achtergrondinformatie.

Met onze online thuiswerk check voorkomt u op een simpele en doeltreffende manier acute en toekomstige klachten veroorzaakt door thuiswerken.

→ Kies het aantal deelnemers

€45 p.p. excl. BTW


online thuiswerk check vanaf 25 deelnemers

Deze versie van de online thuiswerk check is geschikt voor bedrijven vanaf 25 personen. Vanaf 25 deelnemers werken we bovendien met een staffelkorting bij het aanvragen van de online thuiswerk check. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting.

Bovendien is het vanaf 25 deelnemers mogelijk en aan te raden om ook een bedrijfsrapportage op te laten stellen. Met de bedrijfsrapportage krijgt u bedrijfsbreed inzicht in de mogelijke knelpunten binnen de organisatie.

Kies het aantal deelnemers

vanaf €43,90 p.p. excl. BTW

Online thuiswerk check aanvragen vanaf 25 personen

aanvragen online thuiswerk check bedrijfsrapportage

online thuiswerk check bedrijfsrapportage

De online thuiswerk check bedrijfsrapportage is mogelijk vanaf 25 deelnemers. Vanaf dit aantal deelnemers is het zelfs aan te raden om een bedrijfsrapportage op te laten stellen. Met de bedrijfsrapportage krijgt u namelijk anoniem en AVG-proof bedrijfsbreed inzicht in de mogelijke knelpunten binnen de organisatie. U kunt vervolgens gericht de problemen aanpakken. Samen met uw medewerkers voorkomt u zo lichamelijke klachten of uitval op korte of lange termijn.

→ Lees meer


online thuiswerk check in eigen portal

De eigen portal versie is voor wie de online thuiswerk check wil integreren in het eigen bedrijf. De portal wordt voor u aangepast met uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren en uitgebreid met een eigen kennisbank. Hier kunnen deelnemers na afloop nog achtergrond informatie ophalen over specifieke onderdelen. Deze kennisbank kunt u voor de start ook laten aanvullen indien u al documentatie beschikbaar heeft. De eigen portal versie is beschikbaar vanaf 25 deelnemers en nog uit te breiden met een bedrijfsrapportage.

→ Ontdek meer

aanvragen online thuiswerk check eigen portal

Benieuwd hoe onze online thuiswerk check werkt? Bekijk de video.