Alles wat je moet weten

FAQ

Van wie is de online thuiswerk check?

De online thuiswerk check is een product van Arets-Ergonomie BV. Arets-Ergonomie BV is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van fysieke belasting en arbeid, met meer dan 20 jaar ervaring in het succesvol oplossen van bedrijfsfysiotherapeutische en ergonomische vraagstukken in Nederland, België én Duitsland.

Hoe lang duurt de online thuiswerk check?

Het voltooien van de online thuiswerk check duurt gemiddeld 21 minuten.

In welke talen is de online thuiswerk check beschikbaar?

De online thuiswerk check is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Kan ik een demo zien?

We hebben een korte demo (klik hier) opgezet om je een eerste indruk te geven van hoe alles werkt. Inloggen doe je met het wachtwoord: demo

Is er ook een video met uitleg?

Ook hebben we een animatie laten maken die je meer vertelt over hoe de online thuiswerk check werkt, bekijk de video hieronder.

Waar doe ik de online thuiswerk check?

Bij voorkeur natuurlijk direct op je thuiswerkplek. Na het aanvragen ontvang je van ons een link met inloggegevens. Hiermee kan je dan online thuiswerk check uitvoeren.

Vanaf hoeveel personen kan ik de online thuiswerk check aanvragen?

De online thuiswerk check is aan te vragen vanaf 1 persoon. Dus ook voor je thuiskantoor als ZZP’er kun je de online thuiswerk check aanvragen. Wil je een bedrijfsrapportage dan hebben we minimaal 25 deelnemers nodig in verband met de privacy.

Hoe snel ontvang ik het resultaat?

Binnen 1 uur na het afronden ontvang je een certificaat en binnen 24 uur na het afronden ontvang je de persoonlijke rapportage.

Hoe plan ik een online afspraak in om mijn rapportage te bespreken?

Na afronding van de online thuiswerk check krijg je de mogelijkheid om direct een online afspraak in de agenda van één van onze thuiswerk experts in te plannen.

Waarom kan ik geen bedrijfsrapportage aanvragen?

Wil je een bedrijfsrapportage dan hebben we minimaal 25 deelnemers in dezelfde organisatie nodig.

Wat is het verschil tussen jullie portal en een eigen portal?

In een eigen portal richten we de online thuiswerk check volledig in naar de huisstijl van het bedrijf, met eigen logo, kleuren en een eigen kennisbank met achtergrond informatie over bedrijfsspecifieke onderwerpen. Zo kun je de informatie altijd nog eens raadplegen. Doe je de online thuiswerk check in onze portal dan is dit in onze huisstijl en onze digitale omgeving. Je ontvangt dan een inlog van onze portal en voert de online thuiswerk check daarop door. Dat voldoet echt prima tenzij je echt je eigen look en feel wilt toevoegen van de organistatie. Na het afronden van de thuiswerkcheck heb je dan nog altijd toegang tot onze kennisbank.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

De online thuiswerk check is in eigen beheer ontwikkeld door register bedrijfsfysiotherapeuten met meer dan 20 jaar ervaring in advies rondom kantoor- en thuiswerkplekken. Ze volgen regelmatig nieuwe cursussen om hun kennis actueel te houden.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wil je als individu, ZZP’er of kleinere organisatie (tot en met 24 personen) de online thuiswerk check aanvragen dan kun je direct online betalen middels IDEAL, via Mollie.

Als je een aanvraag doet voor meer dan 25 deelnemers, een bedrijfsrapportage of een aanvraag voor een eigen portal dan zie je online direct de bijbehorende investeringskosten. Wij sturen je vervolgens de offerte toe, die we dan graag ter akkoord retour willen. Daarna kun je op rekening de factuur betalen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Je privacy is goud waard. We maken voor de online thuiswerk check alleen gebruik van beveiligde servers van Microsoft; deze voldoen aan de Europese wet/regelgeving. Verder hebben we alleen je naam (voor het certificaat) en je e-mailadres (voor verzending en het plannen van een online afspraak via Microsoft Teams) nodig. Voor het aanleveren van een bedrijfsrapportage maken we helemaal geen gebruik van persoonlijke gegevens, deze is dus volledig geanonymiseerd.

Voor het opstellen en verzenden van de rapportage maken we wel gebruik van een 3de partij, The Reporting Agency. Met deze partij hebben wij een verwerkingsovereenkomst gesloten.

We slaan je gegevens alleen voor langere tijd op de server op als er een bedrijfsrapportage gemaakt moet worden. Dit omdat we je antwoorden nodig hebben om een compleet beeld te krijgen en een bedrijfsrapportage op te kunnen stellen. Is die bedrijfsrapportage opgesteld, dan worden alle gegevens gewist op het moment dat de bedrijfsrapportage wordt verstuurd.

Geen bedrijfsrapportage? Dan worden je gegevens gewist binnen 14 dagen nadat jij via e-mail je persoonlijke rapportage hebt ontvangen.

We doen niet aan e-mailmarketing en zullen je e-mailadres alleen gebruiken voor het versturen van je certificaat, je rapportage en om te reageren op vragen/ e-mails vanuit jouw kant.

Contact

Heb je vragen of wil je eerst even persoonlijk contact om te weten of de online thuiswerk check iets voor jou is, dan kun je ons altijd een e-mail sturen. Indien gewenst belt een van onze register bedrijfsfysiotherapeuten je terug, zet dan wel even je telefoonnummer erbij.